Vatten

Erdoderdo

20131212-103618.jpg
Jag dricker ganska mycket vatten om dagarna. Något som jag blev lite trackad för i New York då det medför att jag springer på toaletten lite oftare än vad som är normalt kanske.

Jag dricker alltid minst två stora glas vatten till frukost, och sedan ett till under förmiddagen. Sedan ett till två till lunch etc. Jag är alltid törstig på morgonen och antar att det är någon slags vana? I alla fall ska det ju vara bra att fylla på depåerna. Lite opraktiskt bara ute på stan med en miljard shoppingkassar och minusgrader. Något som jag däremot glatt noterade var att de är mycket mer generösa med att låna ut toaletter gratis och till icke-kunder i NewYork än i Sverige. Fri toa till alla! /Vattentanten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s