Dunderklubben

Träning

20131214-202538.jpg
Idag när jag köpt en köksmandolin i keramik i födelsedagspresang till min kille (jag vet inte ens vad det är) kände jag ett litet lyckorus porla fram i magen. Jag har världens härligaste vänner. Och jag får hänga med dem ihop och göra roliga saker.

Imorse hade jag med min polare Lina på min och Lovisas nya lördagsdate (Dunderklubben) med marklyft och hot mojo. Gymnast-Hanna och Johanna aka fysmonstret hängde på Lovisa. Så idag var vi fem tjejer som lyfte tungt. Känslan efter ett styrkepass och svettig yoga, nyduschad med en smoothie och klockan är bara halv elva på morgonen är fantastisk. Jag har aldrig haft någon lyftarkompis förut så för mig är det som julafton att ställa klockan på halv sju en lördag.

Ikväll är det Lilla sjöjungfrun på teven för mina korvar, och jag ligger i soffan med en kopp te medan pappan är på fyrtioårsfest. Väldigt skönt. Imorgon är det födelsedagsfirande för honom som gäller. Med barnvakt så vi kan gå på bio och köpa julklappar. Happy!

20131214-210714.jpg

Annonser

7 reaktioner på ”Dunderklubben

  1. Jag vill också lyfta tungt (eller jobba mig dit iaf) – tror du jag vågar mig på det hemma? Jag har skivstång och vikter och någonstans i det förflutna är jag ju utbildad till gyminstruktör (med betoning på det förflutna) men jag har liksom aldrig ens försökt att lyfta tungt tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s