Annandagen

Träning

20131226-222737.jpg
Jag började sovmorgonen med ett intervallpass utomhus för att röra på mig lite. Jag körde ett av Lofsans intervallpass från hennes träningsresa till Playitas nu i höstas. Fyra två minutare, fyra enminutare och fyra trettiosekundare. Perfekt!

Mm det här jullovet är så himla göttigt. Hela familjen är lediga nästan två veckor till. Idag var det dags att fira jul med min sida av familjen, min mamma, bror och syster och våra barn och familjer. Supermysigt hade vi det och åt fisksoppa med saffran för att vara lite juliga men ändå slippa julmaten. Min svägerskas pappa från Moskva var med också och som vanligt hade vi glömt hur mycket julklappar våra barn får av dem 🙂

Det är sju månader mellan Ines och min systerdotter och idag var första gången de lekte ihop på riktigt. Nu är de lika gamla när de blivit äldre, två 2011:or.

20131226-223318.jpg
Äldre är också de här två godingarna. Vilken skillnad det är att hänga i gäng med dem nu för tiden. Visst ryker de ihop så det dånar ett par gånger om dagen, men att kunna ligga ihop i soffan sent när pappan är ute på stan, framför en film med tända ljus. Himla fint.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s