100 kilo check!

Träning

Idag flyttade Dunderklubben till Medborgarplatsen när Lovisa är på semester i Skåne. Jag drog med min kompis Diana som aldrig testat marklyft tidigare. Jättebra gick det. Efter 5×5 gjorde vi ryggresningar, svingar, goodmornings och magövningar på pilatesboll.

På min sista femma råkade jag sätta på 100 kilo på stången istället för 80 (två tjugor istf tior). Sen tänkte jag: äh jag kör. Och gav mig fan på att få upp den. Och jag gjorde det! En etta på 100. Äntligen tresiffrigt. Att jag har gått upp i vikt och blivit större så att min relativa styrka är starkare skiter jag i idag. Den absoluta styrkan säger ändå: 100. Mycket nöjd! Ska fira med en croissant.

20131228-104148.jpg
Diana är min äldsta bästis och vi umgås frekvent. Våra barn är polare och våra killar med. Mycket lyxigt. Vi har gjort många dumheter ihop och en del bra också.

20131228-104418.jpg
Förresten fick jag en gullig julklapp av Reztart med en låda mellanmålbars. Idag gav jag dem till Diana, som har svårt att behålla de få kilo hon har på kroppen och behöver hitta ett sätt att få i sig extra energi. Hon tog en med banan-smak direkt efter träningen.

Annonser

En reaktion på ”100 kilo check!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s