2013 goes 2014

Erdoderdo

Jag ska inte göra någon långrandig sammanfattning av 2013. Allt finns ju på bloggen, bara att läsa bakåt.

Men här är i alla fall mitt mest lästa inlägg 2013, och även den dag jag hade mest besökare på bloggen. Om varför jag känner mig stark genom att vara stark.

Och här, en halv spännisbild. Jag tittade igår på bilder från två år sedan, innan jag började träna ordentligt, när Ines var nyfödd. Sju kilo har jag lagt på mig sedan dess. Sju starka kilon. Och hundra kilos självförtroende känns det som.

20131231-105837.jpg

Jag började på nytt jobb i januari, på Springtime. Jag hade världens underbaraste kollegor på mitt förra jobb men fick större utmaningar framåt och hoppade på dem trots att jag var nervös som attans för det. Under det här året har jag varit projektledare för vår största kund och teamlett sju konsulter som jobbat i det. Jag har lärt mig massa nya discipliner såsom att göra fokusgrupper, nyhetsworkshops, lärt mig mer om storytelling, föreläst och gjort gigantiska budgetar i excelark. I januari går jag vidare ytterligare i min utmaning och blir specialist inom mitt fokusområde digital kommunikation.
Vad passar bättre än det för en person som lever halva sitt liv på internet och älskar det? Under 2014 tänker jag addera fler strängar till min lyra och utbilda mig mer inom processer och webb. Och jag vill skriva mer. Och läsa mer. 2014 ska jag skriva hemma också, på fler saker än bloggar 🙂

Och nästa mål vad gäller träningen är väl… 105 kilo i marklyft. Ikväll blir det klackarna i taket med skaldjur och bubbel hos goda vänner. Om 2014 blir bättre än 2013 kan jag verkligen rekommendera det här med att bli äldre. Verkligen.

20131231-111422.jpg
Gott nytt år, hoppas ni hänger med mig ett år till!

Annonser

7 reaktioner på ”2013 goes 2014

  1. Hej! Vill först tacka för passet ”Morgonmåndagsträning”. Jag körde det i morse, innan frukost, hårfärgning och nagelmålning. Känner mig fin nu ;)!
    Eftersom du berättar om ditt träningsmål kan jag ju berätta om mitt. En helt annan nivå men ändå. Jag ska öva mig på, och klara, att göra fler och fler armhävningar utan att ha knäna i och jag ska springa minst ett lopp på 5 km. När det gäller armhävningarna har jag de senaste två passen börjat öva mig. Varannan körde jag förra gången och idag gjorde jag hunden mellan varje. Det ska gå!
    Lopp har jag aldrig sprungit. Eller jo, en gång när jag var 16 år (42 år om en vecka ca) och sprang med min 10 år yngre bror för att han inte skulle springa vilse. I år ska jag ta mod till mig och springa minst ett lopp. Jag kan, jag vill och jag vågar!

    Gott nytt år!

    1. Vad fin du är! Hoppas ni hade det fint på Rival, älskar deras frukost och rum! Jag vill också få anledning att bo där ngn gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s