Nyår

Erdoderdo

Alma har slutat åka barnvagn för länge sedan, men för att slippa krånglig kollektivtrafik och se på Södermalm under nyårsafton tog vi barnen i varsin vagn igår och gick fram och tillbaka till våra kompisar som bor i Skrapan.

20140101-124520.jpg

20140101-124536.jpg

20140101-124550.jpg
Vi körde skaldjursafton all in med kallt och varmt. Barnen lekte och käkade godis. Vi gick hem till klockan ett genom fyrverkerier och kulturhusområden och det var helt underbart att vila huvudet mot kudden sedan. Idag vilar jag så mycket jag kan då jag har ont i halsen och lite i ena örat.

För övrigt har jag också haft turen att idag haffa mig en förhandsbiljett till Blogger Boot Camp den 15 mars. Det blir första gången jag deltar, ska bli skitkul! Jag har anmält mig till löpträning, Casall Hit, Lovisas pass såklart, KettleWorX, föreläsning med TränaStyrka-Jakob (ska bli väldigt kul att höra honom live) och Flow and Grace med Jessica Clarén. Anmälan öppnar klockan 14 idag så in och haffa en plats!

20140101-125925.jpg

Annonser

3 reaktioner på ”Nyår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s