Första träningen 2014

Träning

God morgon världen, jag började dagen med havrekross från Saltåkvarn och en tur till Sats Regeringsgatan. Galet tomt var det där! Inga nyårslöften så långt ögat kunde se.

20140102-104513.jpg
Lovisa stajlar

20140102-104520.jpg
Tränade på pullups/chins med Lovisa och Hans och slog idag rekord med fem strikta (med handflatan ifrån mig)!
Jag gjorde först fyra, sen fem, sen fyllde jag på med gummibandet och fick ihop totalt 100 stycken. Något som för ett år sedan var helt omöjligt för mig, jag orkade inte så många med hjälp ens. En underbar känsla att bli starkare. Efteråt gjorde jag lite knäböj med en lätt stång. Kändes vingligt och ovant. Jag är sugen på en ny cykel böj också. Det var riktigt länge sen.

20140102-104854.jpg
Nu väntar en dag med Ines, då Alma ska på Disney on ice och pappan tränar.

Annonser

8 reaktioner på ”Första träningen 2014

  1. Kul att läsa om att du tränar pullups/chins! Jag gjorde min första pullups (handflatan vänd bort från mig) för tip dagar sedan. Har klarat det en gång till. Villverkligen bli starkare i rygg/axlar. Tränar ringrodd, negativa pullups och axelpressar för att uppnå att klara 5 pullups. Har du några fler tips?

    1. Tycker det låter bra, och även kanske rodd, marklyft och latsdrag som kan hjälpa. Att bli starkare i ryggen överlag. Miss Agda har skrivit mycket om denna träning nyligen, kolla in!

  2. Låter som en toppenbra första dag på nya året! Härligt m ett tomt gym- här är det i början på januari helt knökat med peppade människor men de försvinner i februari 🙂 God fortsättning!

  3. Hur åt du vetekrossen? Har undrat vad, när och hur mycket du å Lofsan äter till frukost när ni kör eran Dunderklubben/morgonträningar. Skulle jättegärna läsa mer om frukost före träning. Tack för en peppande blogg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s