Frågor

Erdoderdo

20140106-111743.jpg
Jag har börjat få lite fler frågor här på bloggen, framför allt om träning. Mycket på gamla inlägg som googlas fram efter en fråga. Himla kul tycker jag! Tänkte därför uppmuntra er att ställa fler frågor. Behöver inte vara om träning såklart. Undrar ni något om mig och mitt?

20140106-111956.jpg
Såhär smart ser jag till exempel ut när jag provar Almas nya Björn-mössa som jag gärna hade velat ha själv men insåg att det inte fungerade. I bakgrunden ser ni Pansarvagnes /33-åring

Annonser

6 reaktioner på ”Frågor

  1. Vill gärna veta mer om vad du äter. Äter du gröt till frukost även när du inte morgontränar? Utesluter du äggulan enbart pga fettet? Varför havrekross och inte havregryn? Hur lång tid mellan frukost å träning? Äter du en hel grötportion å vad har du till? Äter du kvarg varje dag eller bara efter träning? Jag började träna i somras å måste tyvärr gå ner i vikt, men klarar inte av att följa en strikt dietplan. Därför undrar jag så mycket om din kost. Tack för att du tar dig tid att blogga 🙂

  2. Jo, men kan du inte berätta om ditt jobb? Typ utbildning, karriärval, vad tycker du bäst om med jobbet du har? Och, om du fick välja om, skulle du gå samma väg?

  3. Jag är nyfiken på hur du tänker kring din träning? har du ngr specifika mål med träningen? starkare? mer muskler? övningsmål? etc?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s