Sista lediga dagen

Erdoderdo

Hur använder du den här röda dagen? frågade Mina träningstajts-Jeanna idag. För min kille är det inte röd dag, då han jobbar med att träna folk och alla vill ju träna på röda dagar. Det är för övrigt första gången vi varit lediga heltid tillsammans i över två veckor. Frifräsare, studenter, trasselmajor och egenföretagare som vi alltid har varit. Så min dag idag har varit jag och knattarna själva och jag är riktigt nöjd över att de ligger i sina sängar just nu. Vi har haft en jättemysig sista ledig dag före året drar igång på allvar. Men det är också rätt krävande såhär i slutet på en ledighet, att roa två små egensinniga individer som gärna river runt i hela lägenheten på två sekunder. Vi har gjort den obligatoriska parken-rundan (med frusen hund), lagat mat, tittat på film och skrotat runt. Senare delen av kvällen har jag ägnat mig åt att packa träningsväskan, jobbväskan, lagt fram kläder åt samtliga (inte pappan, någon måtta får det vara!), bytt vagn till föris-vagnen, förberett middag åt farmor som hämtar imorgon och diskat. Två gånger. Nu väntar lite jobb-check före jag går och lägger mig. Gillar att vara förberedd när dagen börjar, som höres. Vilodag från träningen idag, ska bara gå en sväng med vovven före sängen. Känner att det snuvas igen i näsan och vill inte bli sjuk. Planen är träning tisdag och onsdag, hund i backträning torsdag, fredagsfys och lördagens Dunderklubb. Hur låter det? Håll tummarna att det går vägen.

Image

Snapshot från soffvyn vid halv sju ikväll. Alma tittade på Hundhotellet – En mystisk historia 

Annonser

5 reaktioner på ”Sista lediga dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s