Mina frågor

Erdoderdo

20140108-153912.jpg
Tänkte också passa på att fråga er något.

1. Är det något som saknas med design eller funktion på denna blogg?

2. Ska jag göra en Facebook-sida för bloggen för de som gärna följer bloggar i flödet på det sättet?

/Undrande80

Annonser

4 reaktioner på ”Mina frågor

  1. Jag läser bara (ja men typ) bloggar via Feedly (tidigare via Google Reader såklart), så jag fattar inte grejen med att ha allt på fb. Men å andra sidan är det ju därför jag aldrig, nästan, kommenterar heller, och det är ju supertråkigt…

  2. Jag är inte inne på Fb så ofta, utan går direkt till din hemsida. Ska erdoderdo utläsas är du där då? Jag tycker att du ska ha en bättre/tydligare bild på dig själv än spegelträningsbilden. Jag gillar att du är stark och ändå ser normalstor ut, så kanske en bild när du lyfter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s