Redo för reservplan

Erdoderdo

Jag var så galet förberedd igår, på jobb och träning. Så bestämde sig Ines för att vakna klockan ett på natten och vara uppe till fem. Öron, ben, näsblod på foten var några av besvären hon led av. Vi har alla haft ont i öronen lite till och från under julen så det kan mycket väl ha varit det. Plåster på båda fötterna och Dora utforskaren och sedan sov hon till 10. Det blev en till semesterdag/vab för mig. Tur att det gick bra.

20140108-095759.jpg

20140108-095817.jpg

20140108-095809.jpg
Min fina svärmor som skulle ha hämtar barnen kom förbi och klippte + slingade mitt hår, och jag kunde gå ut med hunden. En tur upp för Hammarbybacken i skymningen blev det. Väldigt härligt, lerigt och mörkt. På kvällen körde jag lite yoga och rörlighetsövningar för höfter och ben. Det märks faktiskt skillnad nu med snart två månader Hot Mojo. Ikväll blir det Lovisas cirkelpass på Rosa Skrot, matlådan är redo för lunchen, jag är socker-detoxad och känner mig SÅ 2014.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s