God morgon vänner

Träning

Hur känns det i benen efter måndagens benpass? Hur känns det i benen efter gårdagens PT-timme med Lovisa med baksida ben och höfter på schemat? 🙂 Superkompensation kallas det visst, samma muskelgrupper två gånger i rad. Lovisa hade planerat ett pass med aktivering och dynamisk rörelseträning för mig och mina baksidor – som komplement till marklyften. Hon är väldigt duktig. Kan säga att den här kändes… Rejält. Men ändå okej idag! Ingen benträning idag dock. Idag ska jag hålla en liten lunchsession på jobbet: Att vara administratör för en Facebook-sida, med lite tips och trix.

20140115-074731.jpg
Den goda gröten never goes out of style…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s