Jag längtar

Erdoderdo

Att vara lite småsjuk är riktigt trist nuförtiden. Att inte orka svettas och ta i. Ikväll gick jag en timme med hunden i snön och det var allt jag mäktade med idag. Istället längtar jag mig frisk. Har till exempel köpt ett par begagnade Icebugs av en snäll Lofsian som köpt fel storlek. Med dubbar under så att jag och hundis ska kunna kuta upp för Hammarbybacken även nu när det är snö. Veterinären trodde att Matilda kommer kunna springa igen när hon gått ner lite i vikt och det ser jag verkligen fram emot. Både av trygghet och effektivitet – flera flugor i en smäll. Jag tänker att hon kommer kunna vara med på till exempel korta intervallpass, och backpass. Inga långpass.

20140119-194359.jpg

Sedan tycker jag ni ska spana in det här blogginlägget på Träningslära.se, angående det här med E-nummer och tillsatser som jag skrev om förut. Vad innehåller ett ägg egentligen: kika här.

Annonser

2 reaktioner på ”Jag längtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s