En underskrift – en skoltimme

Erdoderdo

Bild

Jag har i två års tid varit med i Plan Sveriges Tjejmilen-lag. Inför tävlingarna har vi som varit med blivit inbjudna till information och aktiviteter kring loppet och kring Plans arbete med det projekt som loppet springs för. 2013 var det flickors skolgång i Guatemala och tillsammans samlade alla stöttare in över 32000 kronor. Under den träff som jag var på hos Plan berättade Sofia som är pressekreterare där om en resa hon gjort till Guatemala och allt som de gör där. Det här är något som gör att det känns lätt för mig att gilla Plan och deras verksamhet. Jag vet att de gör riktigt bra saker och jag har träffat dem som gör det.

Nu har de en kampanj som också handlar om skolflickor i Guatemala, Skoltimmesjakten. Jag startade en skoltimmesjakt här – skriv under och generera en skoltimme du med. Pengarna till skoltimmarna kommer från Plans samarbetspartners. Allt du behöver göra är att skriva under. Eller skapa en egen skoltimmesjakt.

Annonser

3 reaktioner på ”En underskrift – en skoltimme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s