Svagheter och badhus och kläder

Träning

Igår morse körde jag ett PT-pass med Lovisa som fokuserade på axlar och rygg. Jag fick göra flera övningar för mina svagheter, axlarna som är framåtroterade. Det var otroligt bra övningar, som tog mycket på bålen, jag har riktigt mycket träningsvärk idag. Lovisa är väldigt duktig och låg på golvet och millimeterkontrollerade hur många millimeter som mina axlar lyfte från golvet när jag låg ner och gjorde gunnibandsrodd. Uppgiften var alltså att behålla hela skuldrorna i golvet, och samtidigt utföra en dragrörelse. Camilla som är VD på RosaSkrot kom in i rummet och skrattade åt hur vi såg ut där på golvet.

Efter jobbet åkte Alma och jag till Eriksdalsbadet och simmade i äventyrsbadet. Tror aldrig vi lyckats komma dit när barnbassängen varit ledig, igår kom vi ändå halv åtta. Så himla mysigt att hänga med storbarnet själv. Vi räknade till 300 ihop hela vägen till tvärbanan efteråt. Supertrött skruttunge som gick ca 2 kilometer plus bad, en mugg varm mjölk och sedan somnade hon när huvudet landade på kudden.

20140123-103914.jpg
Gillar denna topp från Dagmar och Sabina & Friends jättemycket. Blå med svarta ärmar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s