Ibland blir det inte som en tänkt sig

Erdoderdo

Mina barn är fortfarande små, i alla fall Ines som jag ibland glömmer bort inte ens är två och ett halvt. Hon har fortfarande ganska rörig sömn i perioder och just nu är en sån. Natten till igår och idag har hon inte velat sova och imorse vaknade hon klockan 3 och ”orkade inte sova längre”. Mellan 3 och 6 bytte vi Dora-avsnitt varje halvtimme, Ines gick på pottan tre gånger och hon bad om varm mjölk två gånger. Sen fick hon sova till nio. Jag skulle jobba hemma till tre idag, och tur var väl det då jag inte behövde stressa till något möte.

Dagen gick därför i luddiga knop och träning orkade jag inte med. Ines somnade klockan sju, så håll tummen att natten blir lite bättre. Imorgon är en annan dag.

20140128-212828.jpg
På kvällen bakade jag Saras mellismuffins med ett hopkok av kornmjöl, kokosmjöl, cashewnötter, torkade aprikoser och en skvätt vaniljyoghurt. Jag hade ingen lättkvarg hemma så det blev 2dl cremefraische och därför ingen olja. Goda!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s