Lyftarskor i väskan

Träning

20140203-090326.jpg
Idag har jag mina lyftarskor i väskan som jag fick i julklapp men ännu inte vågat använda. Larvigt, jag vet, men nånting i mig har varit rädd för att stå där vid podiet på gymmet med glänsande, oanvända skor och sen börja som nybörjare. Men idag tänkte jag ändra på det!

Jag har börjat på en cykel i appen Big lifts, som bygger på Jim Wendlers 5-3-1. Idag tänkte jag köra böj och pressar. Såhär såg mitt marklyftspass ut i lördags:

20140203-090333.jpg
Dock rundade jag upp lite, istället för att lägga mig på 36 kg så tog jag 40 upp till 80. Avslutade med 3×5 på 80. Marklyftscykeln är baserat på mitt max på 100 kg. Man höjer vikterna en gång i månaden.

Annonser

3 reaktioner på ”Lyftarskor i väskan

  1. Hej! är jättenyfiken och sugen att själv börja med ”stronglift”. Hur fungerar det om man även vill förbränna fett?… Du säger sifforna är baserat på ditt max på 100 kg: innebär det att du vill kunna lyfta 100 kg eller att du i dagsläget kan lyfta 100 kg som max? Hur ”räknar” jag ut mitt eget? Tar tacksamt emot alla dina tips och även tips på bra läsvärda länkar på info och inspiration till styrkelyft träning som du och dina kompisar kör nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s