Processledare

Erdoderdo

20140205-072223.jpg
Just nu går jag en utbildning i processledning på ett ställe som heter Indea. I mitt jobb leder jag team både internt och externt och jag håller en hel del workshops och utbildningar. Det är definitivt lärorikt att gå igenom flera olika synsätt och modeller. Vi får även analysera egna case vartefter. Att leda en grupp människor mot samma mål, som alla har olika erfarenheter och tolkningar om hur vi ska komma dit är en utmaning. Att inte agera påverkande utan låta deltagarna själva hitta sin drivkraft och bidra. Idag ska vi gå in mer praktiskt på casen. Nästa vecka ska jag leda en intern workshop. Hoppas att kunna applicera lite av dessa metoder då, även om de som jag ska leda allihopa är vana processledare själva.

Annonser

2 reaktioner på ”Processledare

  1. Låter superspännande! Kul med utbildningar, måste bli bättre på att själv se till att det händer. Så lätt hänt att man uppslukas av att ”släcka bränder”, och aldrig hinner ta sig tid att verkligen fortbildas!

    1. Jag håller med, lätt att fastna i jobbet 🙂 Vi har en bra byråchef som tänker individuell utveckling för alla, så för mig är detta en del av planen då jag ju håller mycket utbildningar etc. Otroligt bra kurs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s