Morgonfrajsa

Träning

20140206-071056.jpg
Igår efter kursavslutning hann jag med Lovisas onsdagspass på Rosa Skrot. Konditionsträning med mycket hopp och mycket höft. Väldigt bra för mig som är lite lat och gärna bara lyfter skrot. Det är också roligt att pressa sig själv och hela tiden klara ett delmål. För mig är träningen ett paushål från alla yttre stimuli som kräver simultankapacitet och framförhållning. Någon annan (som igår) håller i trådarna och jag kan inte göra något annat än att vara i nuet och köra på.

Någon frågade mig om jag bara tränar styrkelyft och så är det inte. Jag tränar det som är kul och tycker om att köra ihop med andra, både styrketräning och löpning (inte så ofta dock). 2012 körde jag intervallträning två till tre gånger i veckan. Idag kommer en massiv träningsvärk drabba mig är jag rädd för. Mina höftkulor känns som att de ska hoppa ur as we speak.

Idag väntar en dag med möten 9-16. Perfekt efter två dagars kurs när en egentligen vill jobba ikapp. Life of the consultant.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s