Inspohelgen i Karlstad

Träning

20140208-142007.jpg

20140208-142015.jpg

20140208-142030.jpg

20140208-142037.jpg
Jag är på inspohelg i Karlstad med 65 tjejer från träningsgruppen på Facebook. Två dagars träning med dubbla träningspass varje dag och två föreläsningar. Två av passen är fokuserade på löpning ute och två på styrketräning. Caroline som är läkare och forskar om kost och fysisk aktivitet föreläser idag, och imorgon Lovisa om hur vi ska tillämpa alla dessa kunskaper.

Vi har fått finfin spons av flera företag, såsom Ullmax, Reztart, Röhnisch och Vitaminwell. Supergeneröst och gör helgen så mycket roligare! Gymmet vi håller till på heter KMTI i Karlstad, och de lagar fräscha sallader och mellis till oss. Ett otroligt välutrustat gym med ljusa lokaler. Imorse körde vi även marklyft i Dunderklubben, vi som åkt hit ihop. Pepp!

Det roligaste som grädde på moset är att jag är bjuden hem till att bo hos Allakanträna-Ida i hennes 1800-talshus, ihop med Lovisa, Caroline och Springsara. Igår låg vi och pratade i sängen alldeles för sent. Jag älskar dessa starka, smarta och roliga kvinnor!

Om du vill följa helgen på Instagram så är hashtagen #inspohelgkarlstad

Annonser

En reaktion på ”Inspohelgen i Karlstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s