Efter helgen, nya tag

Träning

Det tog lite tid att landa efter inspohelgen, många intryck och mycket folk i flera dagar. Men bara folk som jag tycker om – lyxen att få hänga med sköna brudar och ligga i samma sovrum och skratta till sent.

Igår började en ny arbetsvecka med de vanliga projekten och tusen möten. Det blir aldrig en dag som är sig lik i mitt jobb. Idag började jag dagen med bänkpress hos Lovisa på Rosa Skrot. Jag har aldrig testat det på riktigt förut. Lovisa är duktig som gammal kanotist och har bra koll på tekniken. Nu ska jag bara köra teknik i några veckor tills nervsystemet börjar fatta och jag kan stoppa in även detta i min 5-3-1-programmering. Bänkpress är mycket mer en skulderbladsövning än vad man kan tro.

20140211-200432.jpg
Dagens arbetsplats på Rosa Skrot

Annonser

4 reaktioner på ”Efter helgen, nya tag

  1. Vad roligt att du lägger till fler basövningar i din träning! Gör det mindre skrämmande för mig att tänka in sån träning också, att inte vara rädd för att tro att sån träning ska göra mig till nån ”man-she” med biffiga armar och kropp:) Kommer du då att köra bänkpress en egen dag? Marklyft en dag, knäböj en dag och press en dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s