Allahjärtansfys före fredagsmys

Träning

20140214-190931.jpg
Såhär fint fika hade vi idag på jobbet för att fira av en grymt duktig praktikant.

20140214-191047.jpg
Hon fick ett fint ballongknippe i en stor presentlåda.

Själv firade jag fredag med att köra knäböj och pressar. I appen jag kör med räknar den ut hur många reps jag ska klara på sista setet för att ligga på jämn nivå mot mitt max, och idag stod det ”to beat: 7”. Jag klarade åtta! Sjukt nöjd. Imorgon är det Dunderklubben och sedan barnkalas. Jag ser väldigt mycket fram emot en helg med min familj.

Annonser

2 reaktioner på ”Allahjärtansfys före fredagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s