Heja Sverige

Erdoderdo

Alma är på bio med sin farmor idag så jag och Ines passade på att vara ute i nästa tre timmar. Inte lika lätt med två barn, där den ena som inte åker vagn längre inte orkar gå så långt. Sen att vara i parken med två olika viljor tycker jag helt ärligt heller inte är så kul. En behöver hjälp och stöd och den andra vill ha uppmärksamhet på sitt håll. Om jag ska vara ännu ärligare är parken inget favorithak för mig alls. ”Om inte du är snäll mot mig följer jag inte med dig till MiniSats eller smoothiebaren nåt mer”, sa Alma igår. Säger en del om den pedagogiska nivån här, hehe. Men idag var jag fan grym morsa, som lekte i parken riktigt länge och bakade tårtor, kakor och letade efter en piratskatt nere i ett hål.

Ines vill gärna ha på sig en ny mössa som jag fick hem från Craft häromdagen. En heja-mössa säger Alma. Ines gillar mest stjärnorna. Den väcker en hel del glad uppmärksamhet på huvudet på en tvååring, och en tjej kom fram och sa ”vilken fin OS-mössa du har”.

20140216-161947.jpg

20140216-162012.jpg

20140216-162033.jpg
Hunden som är på bootcamp fick gå med sitt vikthalsband idag. Kämpa snart elvaåringen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s