Nytt PR

Träning

20140222-161106.jpg
105 kilo idag. Det kändes faktiskt helt okej! 110 däremot, det satt fast i golvet. Jag fick inte upp’en. Men då hade jag gjort en femma på 95 också. Det blir som ett knark det här med lyft, jag rekommenderar verkligen det. Knarket alltså.

Idag hade jag med min söta man på Dunderklubben, som coach. Han är väldigt duktig på styrkelyft. Vi var nio brudar som samlades ihop idag! Så alla hann inte få hjälp tror jag. Men vilken folkrörelse detta har blivit. Älskar de här tjejerna.

20140222-161446.jpg

20140222-161556.jpg

Annonser

8 reaktioner på ”Nytt PR

  1. Åååh! Går det att på nått sätt muta eller snacka sej till en plats i Dunderklubben?! Jag älskar att lyfta tungt men har bara grabbar att träna med. Skulle va så grymt att göra det med lite starka kvinns istället!

  2. Grattis till nya PR! Du tar ju nytt hela tiden :). Har du någon bra länk/videofilm över rätt teknik för marklyften? Känner att jag vill lyfta ”rätt” nu när jag börjat prova på tyngre vikter och inte riskera ont i ryggen. Utöver marklyften i ditt pass, vilka tilläggsövningar/assisterande övningar rekommenerar du?

    1. Man tar nya rekord ofta när man är nybörjare. När vikten står still länge börjar man bli proffs 🙂
      Titta på Jenny Kitsune på Instagram tex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s