Blogger bootcamp Mamma

Träning

Idag var jag och mina två Dunderklubb-kollegor Sofia och Johanna med Lovisa på BBC Mamma, ett träningsevent riktat till gravida och mammor. Lovisa körde gruppträning och föreläsning. Vår roll var att assistera på gruppträningen och lyssna på föreläsningen. Det var ett riktigt stort gäng tjejer som tränade, runt 35-40 stycken. Vi delade in oss på fyra platser i rummet och hjälpte till att hitta muskler som transversus och att stabilisera höfter. Det var väldigt roligt och lärorikt. Målet med ett sånt här stort event är ändå att alla ska gå ifrån passet med några nya lärdomar eller tips, och det tror jag att vi lyckades med. Varför vi följer med och coachar och lär oss kommer ni få veta senare i vår. Sjukt kul!

20140301-182907.jpg

20140301-182914.jpg

20140301-182923.jpg
Jag och min partner monster-starka Johanna aka Barvy.

Efter BBC Mamma åkte vi vidare till Dunderklubben, idag i Sjöstan. Vi var sex tjejer idag som lyfte ganska lugnt. Denna vecka är deload för mig. Längtar redan efter nästa cykel! Lyfta skrot är ett gift.

20140301-183137.jpg
De andra körde ett cirkelpass med assisterande övningar till marklyften; rodd med hantlar, svingar, goodmornings och höftlyft. Jag vilade på grund av en lite skruttig hals. Tack för att Dunderklubben fick vara med på BBC Mamma!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s