Rö-to the örlighet

Erdoderdo

Lovisa var på Nyhetsmorgon och pratade stretching i söndags och visade några bra övningar och Sara Tilling tipsade samma dag om några bra rörlighetsövningar för höfter och anklar (till exempel till knäböj). Jag fuskar verkligen med rörligheten, men jag vet att det är något jag behöver prioritera för att ytterligare kunna utveckla min styrketräning. Extra viktigt eftersom jag har ett ganska stillasittande jobb med mycket dator.

20140304-104523.jpg

Apropå styrketräning så var jag igår inbjuden på ett trevligt event för kvinnor i träningsbranschen som Miss Agda höll i på Röhnisch brandstore. Tanken med eventet var att nätverka och utbyta erfarenheter som kvinnor inom träningsbranschen. Strumpföretaget Gococo berättade bland annat om sin resa från mammas och pappas källare till ett internationellt företag, i kombinationen med ett brinnande intresse för segling på elitnivå, och Uppochhoppa-Sofy pratade om bloggannonsering. Johanna och jag var på plats i form av Dunderklubben och åkte båda hem med lite nya kläder från Röhnisch senaste kollektion, och  inspirerande snack med driftiga brudar.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s