Första cykeldagen

Erdoderdo

Det var riktigt svettigt och ganska jobbigt, denna första cykeldag. Jag behöver verkligen komma igång med detta! Drygt 10 kilometer fram och tillbaka fick jag ihop. Det kommer göra susen för mig. Lite cardi-ass som vi kallar flåsträningen här hemma.

Skärmavbild 2014-03-10 kl. 21.46.20Hemma ikväll körde jag rölighetsövningar för höfter och rumpa. Lite stretch och happy hips. Happy me. Och happy me att jag ska gå på en SUPERrolig workshop nästa helg, den 23 mars. Snart berättar jag mer! Dunderklubben goes praktik kan man säga.

 

Sista True detective nu, tchauu! ❤

 

Annonser

En reaktion på ”Första cykeldagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s