Workshop med Angelica Brage

Träning

20140313-185606.jpgJag är så himla glad för jag har fått  plats på en workshop i marklyft och knäböj hos Sörmlandskustens crossfit i Nyköping med Angelica Brage –  svensk mästare, nordisk mästare, europamästare och världsmästare i styrkelyft! Det känns så himla kul att åka och träna teknik med en superstark kvinna. Angelica Brage tävlar i viktklassen 52 kg och har bland annat rekord på 187,5 kg i marklyft och 182,5 i knäböj och bänk 110kg. Imponerande.

I workshopen ingår indviduell coachning om teknik och vi ska innan kursen skicka in våra individuella mål och träningserfarenheter och filmer på vår teknik idag. Ser-så-mycket-fram-emot-detta!!! Jag satsar på flera komptenshöjande utbildningar och workshops under våren och detta är den första. Jag tror verkligen att det kommer ge mig massor och ser fram emot att få teknikcoachning av en galet stark kvinna.

Annonser

2 reaktioner på ”Workshop med Angelica Brage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s