Follow friday

Erdoderdo

På Twitter finns en tradition att på fredagar tipsa om några twittrare som man gärna rekommenderar vidare – Follow Friday. Jag tänkte tipsa om några bloggare som jag samtliga känner AFK och både gillar och saknar. När ses vi?

Allakanträna-Ida. Även den som inte gillar löpning eller träning tror jag kan garva åt Idas humor och betraktelser. Ida har världens mysigaste hus och lagar en fantastisk morgongröt. Hon firar även ett år som bloggare – grattis.

SpringSara. Sara är den snabbaste jag vet och jag försöker peppa henne att springa Stockholms brantaste i år. Hon är också en av de roligaste bakom tangenterna och kallas av somliga för Trådkaparen. Sara är också full av tips om hur man får in bra ekomat i vardagen.

Livetfråndenljusasidan-Lisa. Lisa är sån där så jag inte fattar varför vi inte hängt en helkväll på någon restaurang och garvat, än. För det kommer väl? Lisa är full av energi och reser runt jorden som en raket, med och utan familjen. Hon är också en vettig person att prata genus med.

Förortsmamman. Rolig som få med en penna i handen och full av roliga tips för hur småbarnslivet kan effektiviseras (bland annat med amerikanska hemmafrukalendrar). Förortsmamman är med i Dunderklubben då och då också.

Sist men inte minst: Pansarvagnes. En av de modigaste jag vet, som aldrig slutar kriga – men älskar fred. Agnes skrev den berömda boken om Lundsberg och de andra riksinternaten förra året. När kommer du hem egentligen?!!

friday

Annonser

9 reaktioner på ”Follow friday

  1. Snart hoppas jag! Riktigt snart! Jag saknar dig, jag saknar er i dunderklubben och sen behöver jag nån som smiskar upp mig lite på marklyftstekniken, som bonus.

    1. Och jag ska på workshop i marklyft o knäböj nästa helg så förhoppningsvis utvecklar jag även min coachförmåga!

  2. Jag vill också gå på restaurang med Lisa. Och Sara! Och dig vettja! Äsch, släng in allihop – några ser du väl i morgon i alla fall, Lisa kommer förbi BBC och då ses vi och träningspeppar så det varar med energi långt förbi påsk. Kram och välkommen!

  3. Kul med nya tips, ska kolla in Pansarvagnen och Förortsmamman. Att de andra är grymma, det vet jag redan! 🙂 Ses imorgon!??? Kram

  4. Men åh! Ja! Varför har vi inte det?! Garva skulle vi, massor! Och tycka också, tänker jag mig. Nästan lika mycket. Ruggigt trevligt vore det utan tvekan.
    Snart hoppas jag!! (Inte imorgon låter det som..?)

    Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s