Tack BBC2014

Träning

20140315-185048.jpg

20140315-185057.jpg

20140315-185104.jpg

20140315-185114.jpg

20140315-185121.jpg

20140315-185137.jpg

20140315-185154.jpg
Tre träningspass och två föreläsningar blev mitt Blogger Bootcamp 2014. Först crossfit med Concor CF, där min teammate var starka Teresa. Vi missförstod att man skulle köra en wod en och en och dela upp den sinsemellan så vi körde alla varv båda två. Smart inför pass nr två, Casall Hit. Det passet var lite rörigt med för många olika övningar, så där framstod jag nog mest som en vimsig höna. Min partner var då fina SpringSara som hönsade runt lika mycket hon 🙂

Pass tre var Lovisas Walking bad och ojojoj vad jag går illa (gorilla höhö) efter det. Såpass att jag skippade resten av träningen och körde föreläsningar resten av dagen.

Jacob Gudiol från TränaStyrka var såklart grym och pratade väldigt mycket samma sak som min pojkvän försökt lära mig, men det är lättare att lyssna på en föreläsning. Han bekräftade allt jag lärt mig om progression inom styrka, och att just styrkelyft är bra för den som vill bli stark – få reps, tungt, ger inte ökade synliga muskler utan STYRKA. Jag ser ju det väldigt tydligt som lyft några månader nu.

Det var också kul att träffa Rebecca Popjunkien och ta del av en föreläsning om bloggare och att bli bättre på business.

Intensiv och härlig dag med många sköna människor. Och oväntat många som kom fram och hälsade som bloggläsare! Vad glad jag blir, hoppas vi ses i kommentarsfältet! Nu är det happy familykväll här och Alma är taggad på Gladiatorerna. Jag ska samla ihop mina ömma lemmar och krama de mina med all energi jag fått från idag. Tack alla! Och särskilt till Mela och Sofy som fixat allt detta för oss.

Annonser

7 reaktioner på ”Tack BBC2014

  1. Låter som det var en riktig hit iår också! kul! Själv njuter jag av att läsa alla stories detta år!

  2. Och jag är glad att jag gick fram o sa hej 🙂 Jag är ju en av dem som är för lat för att kommentera men läser och suger åt mig av den inspiration som du och andra bloggare förmedlar. På Andreas föreläsning idag (har för mig att du gick efter Jacob) berömde han er bloggare för att ni bidrar till all inspiration 🙂 Så fortsätt skriva så lovar iaf jag att bli bättre på att kommentera! Hälsn skåpgrannen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s