Söndag

Erdoderdo

Jag har försökt hålla igång hela dagen idag för att inte stelna och uppleva träningsvärken från igår. Det har gått bra.

Jag får väldigt sällan träningsvärk och skönt är väl det. En vanligt myt är att träningsvärk innebär att man tränat extra bra men egentligen vet ingen vad det beror på. Förr trodde man att träning ”slog sönder” muskelfibrerna (du har säkert hört det) och när de växte ihop och blev starkare fick man ont, men så är det inte.

Vissa får nästan alltid träningsvärk och andra nästan aldrig. Om du tränat bra eller ej beror inte på hur slut du blivit eller hur hårt du orkat ta ut dig, utan kanske mer om du tränat smart mot ditt mål. Vad det nu är.

20140316-225304.jpg

20140316-225256.jpg
En promenad upp på Hammarbybacken var skönt på stela ben idag. Snön är nästan borta där nu.

Annonser

4 reaktioner på ”Söndag

  1. Klokt! Hade samma tanke även om kag har ganska ordentlig träningsvärk. Dock mest i överkroppen efter alla sjuttioelva burpees…Jag har cyklat runt med barnen plus kompis till diverse lekplatser, försökt hitta lä i solen och fnulat på att starta en egen blogg 🙂 Ha en fin vecka!

  2. Jag hade kanske behövt röra på mig mer under söndagen. Men jag hade ont redan när jag vaknade. Och i natt kunde jag inte ens sova för att jag hade så ont. Överallt…. brukar annars kunna få på ett ställe. Men nu är det verkligen i alla muskler i benen (typ)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s