Ett av alla fina möten på BBC

Erdoderdo

Jag träffade Jeanna från bloggen Minaträningstajts på BBC i lördags. Vi hann byta några ord precis före jag stack hem, och det var precis som jag trodde: det kändes som att vi redan kände varandra. Så himla kul. Nu hoppas jag på fler dater framöver och kanske jag kan få med henne till Dunderklubben någon gång.

Bild

Bild stulen av http://minatraningstajts.wordpress.com/

Annonser

2 reaktioner på ”Ett av alla fina möten på BBC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s