Man blir bra på det man tränar

Träning

Igår hade jag ett möte på Söder så jag passade på att smita in på mitt favoritgym Rosa Skrot för att köra mina knäböj. Det känns så tryggt att det bara är brudar där.

Jag hade i uppgift att skicka in film på mina marklyft och knäböj till Angelica Brage och workshopen i helgen, och snälla PT-Lena filmade mina sista böj med 55kg. Jag kände direkt vad jag gjorde för fel men det blev ännu tydligare på filmen.

Knäna faller in. Massor. Jag såg det även i helgen då Träningsevent la ut en bild på mig på BBC. Jag behöver stärka upp piriformis, vastus medialis och stretcha anklarna. Jag vet ju det. Det är bara det att man blir bra på det man tränar på och jag har inte tränat på det. Får bli ändring.

Det känns ändå bra att ha skickat en film med så dålig teknik, för då ser Angelica tydligt mina svagheter. Pratade med Ida på chatten senare på kvällen och blev peppad av lite rehab-tips. Knän som faller in är väldigt vanligt på kvinnor inom löpning också.

20140318-073107.jpg
Klyv golvet, är en bra mental inställning för att det inte ska bli såhär.

Annonser

3 reaktioner på ”Man blir bra på det man tränar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s