Unnafrulle efter blodprov

Erdoderdo

20140320-084300.jpg

20140320-084307.jpg
Jag håller på att utreda lite problem som jag fått med magen efter att jag opererade bort min gallblåsa för drygt ett år sedan. Idag fick jag lämna blod på fastande mage, typ en liter, så nu firar jag med en yoghurt och kaffe på Sjöstans bästa café/bageri Fine food. Lyx!

Idag har jag lite ont i armarna efter discoträning med Johanna min wingmate. Vi körde 100 reps av chins (först utan och sen med gummiband). Jag klarade sex strikta, sen fem och sen fem. Glad! Sedan dropset bicepscurl ner till 5-kiloshantlar. Mycket komiskt när armarna blir som spagetti.

20140320-084733.jpg
Starka Barvy

Förresten – här kan du läsa en liten rapport från Webbdagarna igår. Jag och min kollega Karin hade inte synkat våra outfits. Vi fick dock frågan om vi skulle mönsterskatta ett par gånger.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s