BBC-brallan

Erdoderdo

Ines har torrhosta och fick gå hem från föris idag. Jag passar på att tvätta i tvättstugan medan barnen pysslar med Memory och Alfapet.

20140324-143122.jpg

Jag myser runt hemma i min BBC-bralla. På plats på BBC förra lördagen kunde vi alla köpa Casall-kläder med 30 procents rabatt. Massor av träningskläder fanns att välja på men det plagg som jag föll för var det som arrangörerna Sofy och Mela hade på sig: Casall Origin Zip Pants.  De såg så himla sköna och fina ut. Så de beställde jag med BBC-rabatten när jag kom hem och ingen blev gladare än min kille när jag slängde mina gamla slitna brallor som jag glidit runt med hemma alldeles för länge. Och originbrallorna ÄR verkligen supermjuka och sköna. Jag tog en storlek större än vanligt för att känna mig extra soft i dem.

Annonser

5 reaktioner på ”BBC-brallan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s