Jobbarbloggen – om vad jag gör på dagarna

Erdoderdo

Jag måste bara få tipsa om en blogg, och lite om vad jag gör på dagarna. Det här är nämligen en skitrolig – den bästa nästan – grejen med mitt jobb. Bilprovningen har startat en blogg och jag fick vara med och hjälpa dem att komma igång med den! I deras Jobbarblogg skriver både besiktningstekniker, platschefer och kommunikatörer – Bilprovningen-anställda över hela Sverige  – om sitt dagliga jobb. Ett himla härligt gäng som verkligen har kul tillsammans på dagarna. Vi garvade ihop många gånger under den dagen som vi hade en kreativ bloggworkshop. Du som är bilintresserad eller bara vill veta mer – spana in Jobbarbloggen.

 Bild

Faksimil från Jobbarbloggen

 

Annonser

En reaktion på ”Jobbarbloggen – om vad jag gör på dagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s