Korta tjejfrisyrer och påsk

Livet

Cecilia Blankens har klippt håret kort (snyggt såklart!) och jag kanske kastar bengaler i glashus nu men: när jag ibland beklagar mig lite över att det är lite meckigt med kort hår pga frisyrfix, är de som då berömmer den korta frisyren till tusen oftast tjejer – med långt hår. ”Du är suuuuuuperfin i kort hår”, ”jag skulle också ha kort hår om det inte var för att jag inte passar i det/har för tunt/lockigt/tjockt/rakt hår”. Analys på det?

20140420-095230.jpg

Vi firar påsk hemma, igår med vänner och i förrgår med familj. Urahärligt väder med mycket sol. Idag kanske jag får till ett träningspass och sedan ska vi gå på bio ikväll. Jag vill se Hotell Budapest men det verkar meckigt med tiderna.

Annonser

2 reaktioner på ”Korta tjejfrisyrer och påsk

  1. Haha, nej inga tankar på det. Men det är nog sant kanske.

    Bara att spara ut är ju dock sådääääär sant. Fasen vad det är jobbigt och tråkigt. Och tar tid. Jag har tyvärr inte riktigt kvalitet för långt hår, annars hade jag haft det alla gånger. Fast jag tycker kort är snyggt som attan, modigt, moget på ett bra sätt 🙂 och utstrålar någon form av power. Typ.

    Fast nu ska jag spara ut. Det tar nog bara ungefär hundra år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s