1:a maj

Livet

20140501-220419.jpg

20140501-220433.jpg
Jag har haft en sån himla mysig dag med familjen, med träningsvärk i magen, på Rum för barn på Kulturhuset. Tillsammans med min syster, systerdotter och mamma har vi jagat barn som har sprungit, klättrat, hoppat och målat och pysslat.

Efteråt gick vi genom stan efter ballonger, heliumfyllda sådana med djurformer, men vi hittade inga.

Vi hann också ta del av några olika första maj-demonstrationer på Plattan och i Kungsträdgården och tåg på vägen till Slussen. Och fan vad fint det är med engagemang! Att människor går man ur huse och tillsammans peppar för vad de tror på. Det är ju magiskt. Precis som Jeanna Träningstajtsen skriver. Själv hade jag blivit urnöjd med en rosa F!-ballong men de var visst inte i Kungsträdgården som jag hade trott.

På vägen hem fick jag feeling och köpte pelargoner, jord, små lerkrukor till mina skott av den tjockbladiga vad-den-nu-heter och planterade dem. Jag har blivit sån mystant! Älskart! Jag som annars inte ens kunnat hålla torkade blommor vid liv.

Att hänga är det bästa jag vet. Hoppas 2014 fortsätter i samma stil.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s