Grattis på födelsedagen och fredagsfys

Träning

Tjoho, idag blir jag 34 år och det känns både kalasbra och ingenting särskilt. Jag firade med ett morgonträningspass med min kompis Johanna aka Barvy som är gammal hockeytjej och superstark. Hon peppade mig att köra lite tunga knäböj och vips gjorde jag ett PR, på 75 kilo. Jag har inte testat att maxa i knäböj på över ett år utan bara kört teknik. Jag känner i hjärtat och hjärnan att mitt PR egentligen är mycket mer, 75 kilo kändes egentligen lika tungt som 60. Så teknik och rörlighet är det som gäller. Nu är min plan att köra mycket, med betoning på mycket, rörlighet för höfter och anklar och sedan börja böja enligt programmering igen. Jag har en bit kvar innan jag kan trycka på med höfterna. Jag kan sitta djupt men faller in på knän och anklar och får därför inte rätt tryck.

Bild

Nu väntar familjefika med tårta och sedan ikväll middag på en japansk restaurang på Söder här i Stockholm. 

 

Annonser

6 reaktioner på ”Grattis på födelsedagen och fredagsfys

  1. Grattis både på bemärkelsedagen och till nytt pr! Såg dej på ica ikväll och ville säga nått smart, men blev osäker på om det var du och kände mej plötsligt som en stalker =) Oh well nästa gång ska jag klämma ur mej nått genomtänkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s