Rörlighet

Träning

rörlighet

För att jag ska kunna bli grym på knäböj krävs ökad rörlighet i anklar och höfter. Jag faller in på anklar och knän och behöver komma djupare in i själva sittet och bli rörligare så att jag kan sitta rakt upp. Varför? För att stången endast ska röra sig i en bana upp och ned, rakt, och faller jag fram blir det en good morning istället.

Min kille är tränare i både lyft men främst braziliansk jiujitsu. I den senare sporten är det också väldigt viktigt att vara rörlig i just höfterna. Idag gick vi igenom en rörlighetsserie de gör på klubben. Nu ska jag göra denna de dagar jag inte lyfter. De dagar jag lyfter ska jag också bli bättre på att börja passet med mobilitet. Det är liksom ingen idé att köra bilen om man inte tar hand om den, eller hur?

Annonser

En reaktion på ”Rörlighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s