Regnig, mysig lördag

Livet, Träning

20140510-201146.jpg
Vi har haft en superfin lördag med skogsutflykt i duggregnet med våra kids. Varm saft, kaffe och smörgåsar i Nackareservatet tillsammans med kottsafari och djurspaning.

Efteråt fick jag grym service på Specialized concept store här i Hammarby sjöstad. Jag köpte en Specialized Globe i mars och efter en pyspunka fick jag inte dit växlarna ordentligt på bakhjulet. Punkan hittade jag inte heller. Idag fick jag en kurs av en kille i butiken som pedagogiskt gick igenom hur jag ska byta slang, kontrollera däck, montera hjulet, kedja, växlar och ställa in dem. En gratis slang fick jag också fast det inte ingick egentligen. Blev på så himla bra humör och längtar efter att cykla till jobbet på måndag.

Efteråt sprang jag pass två i Röhnisch runningschool (jag gör allt bakifrån) och njöt över nya springskor, Asics Cumulus, och våta grusvägar runt Sicklasjön. Jag tänker vila från lyften nu i en vecka och ladda musklerna, passar perfa att kuta lite då.

Annonser

8 reaktioner på ”Regnig, mysig lördag

 1. Vi trotsade också regnet idag, det borde man göra oftare! Det är så lätt att skylla på regn och stanna inne. Nöjd med skorna? Måste också köpa nya, och håller på att reka läget.

  1. Jag är jättenöjd med dem, Lisa har samma och jag köpte efter att hon skrev om dem. neutrala och mycket dämpade! Har aldrig haft ”riktiga” springskor förut.

 2. Utehelg är ”the shit”.
  Särskilt med barn.
  För en sak är säker, med rätt utrustning så spelar vädret mindre roll.
  Ha en bra dag.
  /Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s