Elvaåringen

Erdoderdo

20140514-191100.jpg
Min elvaårige vän har idag konstaterats ha något som inte går att bota. Hon har behandlats med kortison och sulfa och blodtryckssänkande i tre veckor och det vänder inte. Något i kroppen är inte som det ska, hon har svullna synnerver och ser dåligt. Så vi är ledsna här hemma. Veterinären rekommenderar nämligen att hon får somna in. Det är allvarliga symptom och svårt att veta hur hon egentligen mår. Det svåraste svåra! Vår gamle vän.

Annonser

12 reaktioner på ”Elvaåringen

  1. Åh nej! Det är alltid svåra beslut som ska tas när ens bästa kompis och fyrfotade familjemedlem blir sjuk. Styrkekramar!

  2. Blir fortfarande gråtig när jag tänker på när min femtonåriga tax fick gå ut i skogen en sista gång i augusti 2011. Hon var som en lillasyster när jag växte upp. Vidrigt. Men minnena! Så fina och så värt allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s