Vilovecka

Träning

20140514-192905.jpg

Jag har träningspaus den här veckan från mina lyft och det känns verkligen gött i kroppen att låta den vila sig i form. Många vet inte att ofrivillig vila, som när man till exempel är sjuk, inte alltid är vila för kroppen. Har vi till exempel en infektion så jobbar kroppen för fullt – med att bli frisk. Den vilar sig alltså inte.

Jag kan bli så sjukt irriterad på träningsfolk som gnäller på sin kropp, känner sig ”svullna” eller ”har gått upp två kilo” efter en helg utan träning eller någon diet. Read my lips: Det. funkar. inte. så. Våra kroppar är mycket bättre designade. Unna dig att träna, men unna dig att vila också!

Annonser

En reaktion på ”Vilovecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s