Stockholm Marathon

Träning

20140531-185604-68164780.jpg

Idag ville jag verkligen heja på Lovisa och de andra jag känner som sprang Stockholm Marathon. Jag åkte själv in till stan och mötte upp snabba Sara som hängde i Rålis med sin familj och hejade på löparna vid Västerbron.

Det är så härligt att titta på alla människor som kämpar med sina mål. Vissa att vara snabba, vissa att ta sig runt och vissa att ha kul. Starka Lovisa hade en dålig dag och fick stöd av hennes fina syster Agnes under loppet. Sara och jag sprang över Rålambshovsparken och mötte dem en andra gång och klappade på ryggen och ropade.  Mina kollegor Erik (som jag missade i klungorna) och Jenny gjorde otroligt fina lopp och fick riktigt bra tider. Som publik på lopp har jag utvecklats de senaste åren och börjar inte alltid gråta när jag ser de som jag hejar på längre 😀 Tjejmilen förra året var en tårdrypare. 20140531-185605-68165632.jpg

Hur kan man se såhär snygg ut när man springer en mara? Själv känns det oerhört avlägset att springa ett marathon. Jag siktar på att få en för mig bra miltid i år, och springa mycket korta intervaller för hjärta och kropp. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s