Alcudia och Lofsangruppen

Träning

20140616-131923-47963387.jpg
Vi har varit i Alcudia på Mallorca på superbarnsemester sedan i fredags kväll. Det finns verkligen allt som barnen vill ha här även om vi vuxna börjat planera att hyra bil och dra ut till Palma stad och bergen för att se något annat. Fast är det bara sol så funkar det för mig ändå, det gör det.

Jag måste också få berätta om att Lofsangruppen som drog igång i förra veckan är går väldigt bra! Boom sa det bara, och kunderna ramlade in redan första dagen. Jag har ju tillsammans med ett helt fantastiskt gäng under en lång tid fått vara med och både utbilda mig och utveckla detta ihop med Lovisa och de andra tjejerna. Alla i teamet är ytterst kompetenta och jag är stolt att få vara med.

Vi har Ida som är den bästa löparcoachen enligt mig, som både har egen erfarenhet av att inte ”kunna” springa och att tävla på elitnivå.
Vi har Louise som är fantastisk sjukgymnast/fysioterapeut och PT och har en väldigt bra scanning av kroppen, otroligt duktig och erfaren.
Vi har Sophia som är dietist och har många års erfarenhet som kostrådgivare på ätstörningsklinik bland annat.
Vi har Jenny som är 360-graders PT och ett helhetstänk kring sina kunder, med en personlig spännande erfarenhet av att byta bana helt och satsa på hälsa.
Och så starka, fina Johanna, som spelat elithockey och kvalat in till Gladiatorerna efter två graviditeter. Ingen kan kämpa som hon – och veta.
Och så som grädde på jordgubbarna: världens bästa Lovisa som håller oss i handen, ser över allt jobb och analyserar alla våra upplägg.

Fatta teamet?! Det känns galet peppat att ha dessa kvinnors stöd och jag har redan lärt mig så mycket.

20140616-133316-48796390.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s