Hemma igen

Erdoderdo

Igår hade vi en flygtid hem till Sverige klockan fem över tolv på natten. Istället hänga på hotellområdet hela dagen checkade vi in på hotellet (smart grej det där) och tog en lokalbuss till Palma. Ines hade ingen vagn och vi tänkte köpa en billig men hittade ingen. Jag är så imponerad över henne och hur bra det gick. Vi hade en riktigt bra dag i Palma och för att få in Ines vila tog vi en sightseeingbuss i en dryg timme och så sov hon i min famn. Gick toppenbra! Vi promenerade i gamla stan, åt en fin lunch på restaurang Misa, såg katedralen, lekte i en park, fikade, shoppade och åt pinchos. De sista timmarna på flygplatsen var lite sega men barnen lekte i en lekhörna och det gick faktiskt riktigt bra. Klockan fem i morse kom vi hem lite lagom skrynkliga. Bild

Annonser

En reaktion på ”Hemma igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s