Semester och Hälsingland

Livet, Träning

Det kanske är någon av mina stackars läsare som märkt att jag försvunnit härifrån. Kortfattat kan en säga att den tid jag tidigare lagt på bloggen och att hänga på nätet nu går till Lofsangruppen. Både internt i kompetensutveckling med de andra coacherna och med kunder.

I fredags sa jag adjö till kontoret på jobbet för fyra veckor och igår körde vi till Åsbacka och familjetorpet i Bollnäs.

Här är strålande sol, abborrarna nappar, och skogen susar.

Några saker jag läser eller har läst på sistone:

20140706-144713-53233228.jpg

Det är skillnad på träning och träning”

Women, training and misconceptions”

”The alternate conjugate periodization model”

20140706-150912-54552305.jpg

Annonser

8 reaktioner på ”Semester och Hälsingland

  1. Låter spännande, men allt sånt där som är väldigt avancerat, exakt och lite krångligt med kost (tänker på första boken) får jag lite ångest över. Inte nog med att man ska äta rätt saker varje dag, utan på rätt tider också? 😦 Känns som att det kanske är mest värt om man är typ elitatlet, kanske inget för oss nöjesmotionärer med kostintresse. Men blir ju ändå sugen på att läsa/testa..

  2. Hej Clara – vill gärna komma i kontakt med dig. Jag skriver en artikel om vardagsmotion. Jag mailar dig på den mail som du angett under ”kontakt”. Hälsar. Emilia

  3. Den översta boken hade jag som kurslitteratur på en kurs jag läste i näringslära. Väldigt bra och omfattande tycker jag!
    Hoppas du har en riktigt skön sommar! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s