Midnattsloppet 2014

Träning

IMG_1639.JPG
Igår sprang jag Midnattsloppet med en kompis som fick en nummerlapp över. Hen sprang i Darth Vader-dräkt och jag var utklädd till löpare.

Trots relativt coolt tempo hela loppet, jag kunde prata, andas, titta på folk och dansa, så känner jag mig stel i benen idag och har träningsvärk i magen. Jag har löptränat i fem veckor nu, tre gånger i veckan för att bli snabbare. Att jag cyklar till jobbet numer känns också. Jag ska ta en vilovecka från löpningen nu och götta mig lite extra i styrkan.

Det var ett roligt lopp, kul att springa i mörker i Stockholm med glada söderbor som hejade. Extra glad är jag för att det tempo som förra året var fort, nu är prattempo. Kanske håller jag faktiskt på att börja gilla det här, att springa?

Annonser

2 reaktioner på ”Midnattsloppet 2014

  1. Yippie! Jag har aldrig tyckt att löpning är så roligt som nu, när jag själv inte kan springa längre… 🙂 Och grattis till grymt jobb med Lofsangruppen, vilken grej ni gör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s