Helgen

Erdoderdo

Fredagar jobbar jag med Lofsangruppen och inte på mitt människojobb som vi skämtsamt brukar säga i Lofsangruppen.

I fredags hängde jag och coach Johanna i Skrapan och plöjde igenom våra kunder och kompetensutvecklade. Vi har kört fredagar ihop i några veckor. Det är superhärligt men vi behöver prata mindre och jobba mer 😃.

Vid lunch stack Johanna iväg på ärende och min kompis Sanna kom förbi. Och av en slump vår tredje gamla polare Diana som bor bakom Skrapan. Vi lärde känna varandra när vi var 16 år och började teaterprogrammet i gymnasiet. Tre väldigt olika och lika personer som följt varandra mer än halva livet. Vi har gjort otroligt mycket bus tillsammans.

Sanna ska också börja köra lite mammaträning med mig i appen, superkul!

När jag fick barn bodde Sanna tillfälligt hos sina föräldrar i Nacka och vi hängde nästan dagligen en lång tid. Hon är grymt bebisrutinerad men lite mer attachment parent än jag trodde 😉.

IMG_2230.JPG

IMG_2231.JPG
Resten av helgen är dedikerad barnkalas, igår och idag. Och vi har Dianas sexåring här på sova-över sen igår. Kids all in. Träning blev det inte denna helg då jag är förkyld.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s