Fredagsfeeling

Erdoderdo

IMG_2372.JPG
Idag jobbar jag med datorn på Rosa Skrot

Jag har haft finbesök med liveträning av en kund i Lofsangruppen och sitter nu med veckans pass.

Idag inviger jag mina nya skor från Vivo barefoot. Jag har ett par sedan innan som jag har börjat ha på jobbet och vara ute och gå med. Så jag kände att jag behöver uppdatera skoparken. Det blev Vivo istället för Merrell. De är supertunna i sulan vilket är grymt för foten, och man kan till och med ta ut innersulan så blir de ännu tunnare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s